• De-a lungul timpului, am testat diferite produse de make-up din Dm, pentru a mă convinge ce tip de calitate au, și mi-am format o părere justificată despre fiecare, unele ajungând parte din rutina machiajului meu zilnic.

•Over time, I tested various Dm make-up products to convince me what kind of quality they had, and I formed a reasoned opinion about each of them, some of them part of my everyday makeup routine.


Iată părerea mea despre câteva dintre produsele sub 60 de lei pe care le-am achiziționat:

Din categoria “BUZE”, balsamul cu ulei de cătină și ulei de portocale (realizat din produse naturale)-Verre de nature, m-a impresionat suficient de mult încât să ajungă balsamul meu preferat de buze. Pe lângă faptul că după aplicare, rămân cu un gust și un miros plăcut, particulele din interior netezesc buzele, acestea lăsându-le catifelate.

poze dm1

Al doilea produs, care m-a surprins într-un mod plăcut este rujul de la Burjois „Rouge velvet the lipstick”, respectiv nuanța 04 Hip hip pink. Aspectul mat și pigmentat, dar și rezistența, îl aseamănă cu rujurile lichide Soft matte lip creame, de la Nyx. MIC TRUC: atunci când vrei un look mai natural, plasează rujul doar în centrul buzelor, apoi cu o dischetă demachiantă ia surplusul, până rujul rămas ajunge să „completeze” armonios culoarea naturală a buzelor tale.

 Trecem la față, unde am să îți vorbesc despre două fonduri de ten, pe care le-am încercat cu mare curiozitate, un blush dar și un iluminator german. Infallible, de la L’oreal Paris, este singurul produs despre care nu am o părere clară deoarece, deși are o acoperire medie înspre mare, acesta se oxidează repede, și pe parcursul zilei m-am trezit cu un ten portocaliu și prăfos. Tot de la L’oreal Paris, Accord parfait, este fondul de ten de care am nevoie pentru tenul meu deoarece pe lângă acoperirea medie, rezistența sa este foarte mare, iar tenul nu are nevoie de niciun retuș pe întreaga durată a zilei.

 Acum vreau să îți vorbesc despre iluminatorul creat pentru Dm Alverde (NaturKosmetik), cu niște particule aurii superbe, care captează frumos lumina, însă dacă vrei să îl porți toată ziua pe pomeți, îți recomand să îl iei în geantă cu tine!

 În ceea ce privește acest blush (POZA), nu este aproape deloc pigmentat, iar atunci când îl aplic pe față, nu îl pot distribui, acesta având un aspect complet neuniform.

Când vine vorba despre sprâncene cu aspect natural, mă gândesc la Studio Eyebrow Kit, care face parte fin rutina mea zilnică, acesta folosindu-se foarte ușor și rapid, dar care rezistă întreaga zi, indiferent dacă plouă sau ninge.

poze dm2

La capitolul „ochi”, am două produse, care m-au „uimit”, atât plăcut cât și neplăcut. În primul rând, rimelul de la Trend It Up, varianta curbată, oferă genelor un aspect încărcat, și lipește firele între ele, iar apoi paleta de la Essence All about NUDES, contrar zvonurilor cum că nu se pot uniformiza  culorile, aceasta este „trusa” mea de bază pentru un machiaj natural.

poze dm3

             Acum la final, vreau să menționez că ceea ce am scris mai sus este strict părerea mea, am multe alte produse de la anumite branduri specificate la “nu se merită” de care sunt foarte mulțumită, iar acest articol nu este o reclamă!

     Te rog dacă ți-a plăcut acest articol, apasă pe “like”, iar dacă ești curioasă de următoarele postări, nu uita să te abonezi!

                                                                                                KISSES <3

 

One thought on “Produse de make-up din DM (părere sinceră)

  1. Aly Chiman says:

    Hello there, My name is Aly and I would like to know if you would have any interest to have your website here at denisailiescu.com promoted as a resource on our blog alychidesign.com ?

    We are updating our do-follow broken link resources to include current and up to date resources for our readers. If you may be interested in being included as a resource on our blog, please let me know.

    Thanks, Aly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *