Atunci când ne dorim să ne facem remarcate, o parte importantă o constituie „aroma” pe care o lăsăm în urma noastră. Parfumurile atent selecționate ne dau o notă de eleganță, feminitate, și chiar ne pot dezvălui o parte din caracterul nostru.

Read this post in english!

   Dacă ești o fire spontană și aventuroasă, îți recomand un parfum cu miros puternic și înțepător, care să te remarce în orice moment al zilei.

  Atunci când ești o fire calmă și sensibilă, îți recomand o aromă fină, dulce, care să îți contureze personalitatea feminină, în fiecare clipă.

          Parfumurile mele preferate

 Încep „clasamentul” cu un parfum pe care l-am remarcat prima dată la o cunoștință, și am știut că trebuie neapărat să îl am și eu, este vorba despre Coco Chanel Mademoiselle, care are aroma mieroasă, polifloră. Am ales acest parfum pentru nota de eleganță, care te scoate din anonimat, și se potrivește oricărei ocazii.

parf coco

Continui cu Gucci Rush, care denotă pasiune și dominanță, fiind perfect atât pentru  o ieșire în oraș, cât și pentru o seară specială, alături de cei dragi.

parf gucci

Tot în lista mea, adaug și Nina Ricci, acesta având un aer fresh, pentru o fire puternică și stabilă.

parf nina

Un parfum care mi-a semnat mai multe amintiri este Lady Million Paco Rabane, acesta este ușor asemănător cu Nina Ricci, dar mai puternic.

parf paco.jpg

Gabriela Sabatini rămâne unul dintre parfumurile mele favorite, și promit că este cel mai dulce și mai plăcut!

 Acestea sunt cele mai speciale esențe, din punctul meu de vedere, așa că, vă recomand cu încredere fiecare parfum.

parf toate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *