•Suntem în luna Ianuarie și în curând, ne vom bucura de zone verzi, flori și temperaturi blânde, de aceea m-am gândit că ar fi o idee bună să vă spun mici informații despre pregătirea mea pentru un nou sezon. •We are in the month of January and soon, we will enjoy green areas, flowers and gentle temperatures, so I thought it would be a good idea to tell you little about my preparation for a new season.


Read this post in english!

De obicei, în ianuarie fac cele mai multe cumpărături pentru vară, deoarece prețul costumelor de baie și al tricourilor poate fi puțin mai mic.

Câteva link-uri pentru costumele mele preferate din acest an:

https://www.infsd.com/product/emerald-leaf-ruffle/

https://starshiners.ro/costume-de-baie/costum-de-baie-cosita-linda-starfish-white/pid/S015251-2

https://starshiners.ro/costume-de-baie/costum-de-baie-cu-slip-brazilian-albastru-cu-bust-buretat-cu-bretele/pid/S030412-1

Atunci când vorbim despre piele, pe timpul rece îmi place să folosesc măști cu fructe, iaurt și/sau miere, pentru a hidrata tenul, iar din geanta mea nu lipsește niciodată crema hidratantă pentru mâini, o folosesc ori de câte ori am ocazia.

Acum vreau să îți dau niște ponturi pentru începutul primăverii.

  • Nu trece dintr-o dată la garderoba de vară, doar pentru că ți se pare că datorită soarelui este cald, ei bine „soarele cu dinți” chiar există ?
  • Nu te grăbi să folosești o nuanță mai închisă a fondului de ten, deoarece pigmentul feței se „închide” mai greu
  • Profită de fructele și legumele care apar pe piața românească (în Martie poți consuma: salată, lobodă, ceapă verde, spanac)
  • Nu te zgârci cu lichidele

 

Sper că te-a ajutat acest articol!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *