•Mi-a fost destul de greu să mă decid pe care să o plasez pe primul loc, deoarece sunt o mare fană a cremelor de mâini cu diferite mirosuri, însă am făcut acest clasament atât după miros cât și după textură. •It was hard enough for me to decide where to place it first because I’m a great fan of hand creams with different odors, but I did this ranking by both smell and texture.


Read this post in english!

 1. YVES ROCHER, Vanille Burbon, este pe departe crema mea de mâini preferată deoarece are un miros foarte plăcut, se absoarbe imediat în piele, și are cel mai drăguț ambalaj.
 2. PALMER’S, Raw Shea, aceasta are un miros de nedescris, nu conține parabeni, sulfați, sau coloranți, și este obținută din produse naturale. Textura este ceva mai uleioasă și mai „grasă”, se absoarbe puțin mai greu.

 

crema3

 1. URODA, Melisa, această cremă este achiziționată din farmacie, are ingrediente florale, și vitamina E. Se absoarbe instant în piele, și lasă o senzație fină la atingere.

CREMA5.JPG

 1. AVON, Cocoa Butter, o cremă de mâini cu miros de ciocolată, care de asemenea conține unt de cacao și vitamina E, cu o textură destul de uleioasă.

crema1

 

 1. Pentru că sunt clientă fidelă farmaciei, am primit o cremă de mâini cadou, cu minerale, de care pur și simplu m-am îndrăgostit. Are un miros care mă duce cu gândul la o primăvară plina de plante, și se absoarbe rapid în piele.

Dr. OlenGIN

 

SCRUB: AVON, planet spa, care îndepărtează pielea uscată, și lasă mâinile catifelate. Ce e drept, mirosul nu este prea plăcut, but.. asta e.

 

2 thoughts on “Top 5 creme de mâini + scrub

 1. ufabet says:

  Hello! I’ve been following your website for a while now and
  finally got the courage to go ahead and give you a shout out from
  Kingwood Texas! Just wanted to say keep up the great work!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *