•Astăzi am să vă vorbesc despre rujurile cel mai des folosite de mine, iar în categoria aceasta voi adăuga inclusiv rujurile lichide și glossurile. •Today I will talk to you about the most commonly used lipsticks, and in this category I will add liquid lipsticks and glosses.
Read this post in english!
De obicei, ne alegem nuanța rujului în funcție de mai multe criterii: dispoziție, anotimp, ținută dar și în funcție de gusturile noastre.
Eu personal, prefer nuanțele de violet, mov, roșu, și uneori îmi plac si cele nude, însă nu exagerat de deschise.
- Pe primul loc se află rujurile lichide „soft matte lip cream” de la NYX, deoarece acestea au o textură cremoasă, și cel mai important este că pe lângă rezistență, atunci când încep să se „ducă”, lasă un aspect plăcut buzelor.
Eu folosesc cel mai frecvent nuanța Transylvania.
- Pun cu mândrie rujul de la ASTOR pe locul 2, fiind cel mai rezistent și mai intens ruj lichid pe care l-am avut până acum. Un mic dezavantaj este că usucă puțin buzele, însă își face treaba foarte bine. Eu îl aplic de obicei seara, înainte să ies în oraș, deoarece culoarea puternică mi se pare exagerată pentru zi. Acesta are două capete, unul cu rujul mat, iar celălalt cu un gloss bogat în vitamine.
Îl am în nuanța 225
- Pe locul 3 se află rujul stick de la Douglas, în nuanța Purple addict, un vișiniu superb. Acest ruj a fost prima mea culoare închisă pentru buze, de aici descoperindu-mi pasiunea pentru culorile închise. Acesta are mici particule de sclipici prin el, care oferă niște reflexii plăcute.
- Am decis să îl adaug doar aici pe cel de la CATRICE, în nuanța 100 Violet Potion, deoarece deși e foarte pronunțat, usucă buzele. Ce îmi place extrem de mult la acest ruj este că rezistă pe buze mult timp, și nu se transferă.
- Auzind mereu despre rujurile KYLIE, m-am decis să îmi comand și eu două rujuri. Cel Commando m-a dezamăgit puțin pentru că, lăsând la o parte diferența extremă dintre nuanța de pe site și cea din realitate (de vină este site-ul, nu cel original deoarece l-am luat de pe un site românesc la un preț mul mai mare decât cel din America), am constatat cât de inestetic rămâne pe buze pe parcursul zilei, dar și cât de urât arată atunci când acesta „dispare” (din nefericire parțial). Normal că are și părți bune, cum ar fi mirosul de ciocolată/ alte fructe, pigmentarea, aspectul ambalajului, pensula, dar și „finalul mat”.
BONUS: folosește scrubul pentru buze făcut acasă, cu 10 minute înainte să aplici rujul.
-zahăr alb/ de preferat brun
-un strop de lămâie
-o linguriță de apă
-un vârf de pudră de scorțișoară/cacao
Aplică acest amestec pe buze și lasă-l să acționeze două/trei minute.