•Consider că un machiaj fără pensule specifice, nu are cum să fie nici măcar aproape de ideal, de aceea am să vă împărtășesc mici trucuri, și lucruri esențiale care fac parte din acest subiect. •I think a makeup without specific brushes can not even be near the ideal, so I will share small tricks, and essential things that are part of this topic.


Read this post in english!

Astăzi vreau să vorbim despre spălarea pensulelor și cum le depozitez.

În primul rând, cred că cel mai important aspect este cum ne alegem ce pensule cumpărăm? Din punctul meu de vedere, prefer pensulele real techniques, deoarece calitatea lor este cu mult superioară altor brand-uri. Prețul nu este exagerat, iar durabilitatea acestor pensule își lasă amprenta pentru majoritatea celor care le folosesc.

Să nu uităm de modul în care le îngrijim. Tot aud alte persoane care spun că trebuie neapărat să folosești un gel de curățare special, însă pentru mine este suficient șamponul de bebeluși Johnson’s Baby, deoarece acesta curăță în profunzime fiecare urmă de machiaj, și lasă un miros plăcut. În ceea ce privește procedeul de spălare, mi-am cumpărat acel dispozitiv ventuză din silicon cu denivelări, dar mi-am dat seama că palma este mai eficientă, reușind să îmi spăl pensulele într-un timp record.

„ Dacă nu speli pensulele cu produse speciale, te vei umple de acnee din cauza microbilor!”

Nu accept această propoziție, care din punctul meu de vedere este falsă, și o simplă strategie care ține doar de marketing. În opinia mea, atât timp cât folosesc pensulele doar pe fața mea, nu am ce boală sau mai știu eu ce microbi să iau, deci nu se pune problema de infecții, iar dacă am acnee indiferent că spăl sau nu pensulele cu soluție specială, nu voi scăpa de ea datorită acelui gel. Într-adevăr, este important să spălăm pensulele cât mai des, deoarece particulele de praf se „lipesc” de fondul de ten și de restul produselor de machiaj, iar atunci când vorbim despre pensulele folosite la mai multe persoane, se schimbă total lucrurile.

 Sfaturi:

De fiecare dată când termini de spălat pensulele seara, lasă-le să se usuce până dimineața în baie, pentru că umiditatea de acolo va împiedica în mare parte depunerea prafului pe suprafața udă a pensulei..

Atunci când speli pensula în timpul zilei și ai nevoie urgent de ea, folosește un material din bumbac sau șervețele uscate pentru a le presa, în felul acesta vei scoate apa..

Dacă ai nevoie de pensula pentru pudră și soluția cu hârtia nu a funcționat total, ia feonul și usucă de la distanță ..

Nu depozita pensulele lângă geam, pe pervaz, deoarece acolo se află cel mai mult praf..

Iar acum la final vreau să vă spun câte ceva și despre râvniții bureței, beauty blender. La fel ca la pensule, consider că este important să cumpărăm burețeii originali deoarece aceștia își fac treaba cel mai bine.

Prima dată când am cumpărat un burețel, l-am luat de la un magazin no name, și am fost dezamăgită când mi-am dat seama cât de mult produs absoarbe și ce neuniform fixează fondul de ten. Bine că de curând, am avut ocazia să cumpăr un beauty blender original și de atunci sunt nedezlipită de el. Mi-a  ușurat enorm efortul dar și timpul, și vă garantez că nu exisă comparație între unul original și unul fake.

Așa că, nu vă zgârciți când vine vorba despre ceva care vă este cu adevărat util (și aici intră cam tot ceea ce vă apare în cale).

beautyblend.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *