•Atât doamnele cât și domnișoarele  visează la niște buze cărnoase și frumos definite. •Both the ladies and the miss dream of some fleshy and beautifully defined lips.


Read this post in english!

În ziua de astăzi s-au lansat foarte multe produse destinate doritoarelor de buze sexy, tocmai de aceea am să vă spun ce am încercat și dacă au avut efecte atât pozitive cât și negative.

Din fericire, sunt posesoarea unor buze medii spre mari cu o formă plăcută și definită, însă chiar și așa, pozele fetelor de pe social media, m-au infuențat să caut diferite metode pentru o îmbunătățire, bineînțeles am exclus medicul estetician.

Cel mai căutat este dispozitivul FULL LIPS, acesta promițând cele mai mari și uniforme buze.

aparat buze

Ce pot să vă spun despre acesta este că într-adevăr, oferă un aspect mai plin al buzelor, și le catifelează. De asemenea, la început vă va ustura pielea din cauza ingredientelor, însă totul va fi bine în scurt timp.

În ceea ce privește prețul, nu este exagerat de scump, și vi-l puteți permite cu ușurință.

O altă metodă este masca pilaten pentru mărirea și hidratarea buzelor. Acest produs la mine și-a făcut efectul și am rămas plăcut impresionată. Pe lângă faptul că este super catifelată suprafața după utilizare, buzele cresc considerabil.

http://deals4friends.ro/pachet-5-plicuri-masca-pilaten-pentru-buze-cu-efect-de-marire-si-hidratare-al-buzelor-la-doar-39-ron-in-loc-de-59-ron/p

Secretul meu pentru a avea buzele uniforme și catifelate este aplicarea balsamului de buze în fiecare seară înainte de somn, și nu în ultimul rând, măști de buze făcute în casă:

  • mască cu miere – amestec mierea cu două picături de lămâie și o aplic pe buze
  • căpșuni –aplic căpșunile spălate pe buze până aestea devin roșii iar apoi clătesc după aproximativ 10 minute

Un alt lucru pe care îl fac este să consum foarte multă apă pentru a avea buzele hidratate indiferent dacă aplic un balsam hrănitor sau nu.

Acestea fiind spuse, din punctul meu de vedere nu poți schimba forma si densitatea buzelor decât prin intervenții estetice. Dacă îți dorești această schimbare cu adevărat și balanța motivelor pentru care ai face asta, este in creștere, atunci sfatul meu este să îi faci o vizită medicului estetician.

Cred că cel mai important este să te accepți așa cum ești, însă dacă consideri că există loc pentru îmbunătățiri, nu ezita să le faci.

“Pentru toate femeile care considera ca nu au un corp atragator pentru ca nu au masurile ideale, trebuie sa stie ca sunt frumoase. Societatea este urata.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *