•De curând am întâlnit o persoană care avea un Iphone 8 îmbrăcat într-o carcasă albă, ce imita perfect marmura. Întâmplarea face că în ziua respectivă, discutam cu el despre capcanele de pe OLX, Ebay și altele. Din pură curiozitate l-am întrebat de unde și-a cumpărat acea carcasă și mi-a spus că e de pe OLX. •I recently met a person who had an Iphone 8 dressed in a white casing that perfectly imitated marble. Happiness makes that day we were talking to him about the pitfalls of OLX, Ebay and others. From pure curiosity I asked him where he bought that case and told me he was from OLX.


Read this post in english!

Sincer, îmi doream de foarte mult timp acest gen de carcasă însă în România erau exagerat de scumpe iar în alte țări, îmi era teamă de diferitele taxe extra.

    Cum am ajuns acasă, am intrat pe link-ul primit, și acele modele unice mi-au atras privirea. Prețul lor era 35 de lei așa că m-am gândit  la ce am de pierdut dacă nu primesc comanda și răspunsul era „35 de lei”. A durat aproximativ 20 de minute să mă decid în privința combinațiilor de culori, și în final am ales un model cu albastru.

Când mi-a ajuns coletul am fost extrem de încântată de designul subțire și mai ales de bordura pentru protecția camerei. Culoarea este extrem de intensă  și spre uimirea mea, nu există pe suprafața acesteia niciun defect sau zgârietură, deși eu nu sunt cea mai atentă persoană cu telefonul.

 Deși aceste carcase ajung în 30-60 de zile merită așteptarea deoarece sunt americane și ai garanția că nu ești înșelat, iar prețul acestora este foarte mic.

 Aveți link-ul aici: https://www.olx.ro/oferta/huse-iphone-model-marmura-IDakDDN.html

 Vă voi lăsa pozele de pe site și vă garantez că eu personal am primit exact ceea ce am văzut, pentru mai multe modele accesați link-ul de mai sus:  197566937_2_644x461_huse-iphone-model-marmura-fotografii

197566937_3_644x461_huse-iphone-model-marmura-accesorii-telefoane-tablete

 197566937_1_644x461_huse-iphone-model-marmura-sibiu.jpg

            Aceasta nu este o reclamă, ci doar o simplă recomandare, deoarece mi se pare că deși catalogăm oamenii de pe aceste site-uri comune greșit, mai sunt cei care chiar merită recomandați pentru profesionalismul și corectitudinea de care dau dovadă, în plus sunt profund mulțumită cu alegerea făcută în privința achiziționării unei astfel de carcase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *