•Astăzi m-am decis să vă dezvălui rețeta mea de shake, pentru a fi încercată în momentul în care alte băuturi devin prea des consumate. Atât în sezonul cald cât și în sezonul rece, un shake de acest gen este perfect pentru a fi savurat alături de familie sau prieteni. •Today I decided to reveal to you my shake recipe to be tested when other drinks become too often consumed. Both in the warm and cold season, a shake of this kind is perfect for enjoying with family or friends.


Read this post in english!

    Pentru mine această băutură este soluția salvatoare pentru pofta de ceva dulce, deoarece este foarte gustoasă și îmi dă energie. De fiecare dată îl savurez și mă bucur din plin de moment, deși trebuie să recunosc că înafara acestui preparat, nu sunt fan acestor biscuiți.

Aveți nevoie de ingredientele pe care cu siguranță le aveți în casă: biscuiți Oreo (70g), frișcă, (200ml) lapte rece și înghețată de vanilie(70g):

Modul de preparare este următorul:

 -adăugați în blender o parte dintre biscuiți, laptele și înghețata de vanilie, iar apoi mixați-le până  devin omogene

 Sfat: prima dată mărunțiți bine biscuiții, iar apoi adăugați restul

-după ce ați obținut băutura, turnați-o în pahare și adăugați Oreo mărunțit. Ornați totul cu frișcă și dacă mai doriți adăugați un biscuit întreg pentru aspect plăcut.

            Nr. porții: 2

                         !!!!Gata în 30 de minute

                                      !!!!Foarte ușor de preparat

Ca dezavantaje, nu pot să spun decât că nu ar trebui să îl consumați de mai mult de două ori pe săptămână pentru că ar putea să vă afecteze silueta.

 Poate fi asezonat cu diferite toppinguri după gustul fiecaruia și vă garantez că veți primi foarte multe laude când îl veți servi celor dragi.

oreo

CITATE :

„ Nu poţi să mănânci mâncare bună şi atât. Trebuie să şi vorbeşti despre ea. Şi trebuie să vorbeşti despre ea cu cineva care înţelege mâncarea bună şi tot ce înseamnă ea” – Kurt Vonnegut

„Când mănânci dulciuri, le împarți cu toată lumea”

„Spune-mi ce mănânci şi eu îţi voi spune ce eşti.”-Anthelme Brillat

„Unii oameni se descurcă mai bine cu dulciurile.”-Harvey Weinstein

 

 

3 thoughts on “O R E O – S H A K E

  1. Frederic says:

    Excelenta reteta! Dar eu stiu una mai buna : Iei un biscuite Oreo, rasucesti, lingi crema, bagi in lapte si mananci! Pofta buna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *