•Fiecare am simțit la un moment dat, nevoia de a petrece timp prețios cu noi înșine. De aceea m-am gândit că este o idee bună să discutăm despre diferite acțiuni în favoarea noastră dar și  beneficiile momentelor în sine. De asemenea, sper că vă vor fi de ajutor toate acestea, și că veți reuși să vă formați anumite tabieturi, în timp. •Everyone felt at one point the need to spend precious time with ourselves. That’s why I thought it was a good idea to talk about different actions in our favor, but also the benefits of moments in ourselves. I also hope that they will be of all help to you, and that you will be able to form certain tabrites over time. 


Read this post in english!

     Voi începe prin a vă dezvălui un obicei  zilnic pe care îl practic, și anume îngrijirea corespunzătoare a tenului. Nu dorm niciodată fără să mă demachiez și, de asemenea, îmi hidratez tenul cu diferite creme care conțin ingrediente naturale, preferatele mele sunt cele de la Yves rocher. În condițiile în care îmi simt tenul gras și uleios, aplic pudră de talc în zonele cu exces de sebum, iar dimineața mă trezesc cu un ten matifiat și curat. Nu există dimineață în care să nu îmi clătesc fața cu apă rece, după aceea aplicând crema( perfectă ca bază de machiaj) La Roche Posay.

     Un alt lucru foarte important este sportul, acesta fiind esențial pentru menținerea unei siluete frumoase dar și pentru sănătate. Obișnuiesc să merg la sală de cel puțin 2 ori pe săptămână, iar după un antrenament intens, închei cu 30 de minute de „cardio”, acesta ajutând sistemul vascular, și mai ales plămânii. Sportul îți eliberează stresul și îți formează un fizic de invidiat, crescându-ți încrederea de sine.

     Fă-ți timp pentru o ciocolată caldă/cafea în oraș, cu persoanele în a căror companie te simți bine. Asta te va ajuta mult să te relaxezi, îți va oferi acea doză de socializare de care ai nevoie și cine știe, poate descoperi noi idei și informații din partea respectivei persoane. Ai grijă să fii pozitivă și să zâmbești, asta te va face atrăgătoare și puternică.

cafea.jpg

     Nu în ultimul rând, această regulă se aplică și la bărbați, însă în special fetelor, mai exact  „îngrijește-ți unghiile!”. Atunci când ai un aspect plăcut și un caracter frumos, adoră-le unghiilor atenție, deoarece nu ți-ar plăcea să vezi unii oameni cu unghiile neîngrijite. Dacă nu ești adepta unghiilor cu gel sau ojei semipermanente, îți recomand să ții mereu în geantă/mașină o pilă de unghii, și să nu ignori lacul de unghii transparent. Acesta oferă strălucire și previne deteriorarea unghiei temporar.

      Iar acum la final… de câte ori ai avut timp anul acesta să îți umpli cada cu spumă și să te relaxezi timp de 40-50 de minute în apă, detașându-te de probleme? Ei bine sunt sigură că nu de prea multe ori, însă la mine a devenit un obicei această baie, deoarece îmi oferă posibilitatea de a petrece timp eu cu mine, și.. până la urmă este foarte important să nu uiți de persoana ta.

     Acum la final vreau să vă spun tuturor FACEȚI-VĂ TIMP PENTRU VOI, deoarece este foarte important să ai parte de toate acestea de mai sus, atât pentru sănătate cât și pentru autocunoaștere.

fresh

4 thoughts on “Lucruri pe care ar trebui să le faci măcar o dată dacă ești adolescentă/femeie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *