•Ce poate fi mai neplăcut decât un păr deteriorat și uscat atunci când orice i-ai face nimic nu funcționează.. ei bine cu această problemă m-am confruntat foarte mult timp, însă de curând am descoperit remediul perfect! •What can be more unpleasant than a hair damage and dry when anything you do anything does not work .. well with this problem I have been experiencing a lot of time but soon I find the perfect remedy!


Read this post in english!

Cum îți dai seama de părul deteriorat?

Pornind de la vârfurile care sunt extrem de arse, ajungem la aspectul neplăcut al părului, și nu în ultimul rând, o problemă reprezintă căderea excesivă a părului(uneori este din cauza stresului).

De reținut

Părul cu vârfuri despicate NU se mai poate regenera/vindeca

Cum previi deteriorarea?

Cel mai important este ca în fiecare lună să faci o vizită frizerului, pentru a-ți tăia câte un cm sau doi din păr. Acest fapt nu doar că elimină posibilitatea de despicare, dar va îmbunătății procesul de creștere.

Nu uita să te hidratezi în fiecare zi corespunzător și să consumi alimente sănătoase și proaspete.

Ai grijă să folosești de fiecare dată când îți speli părul o masca cu uleiuri sau un balsam de păr, alege cu atenție șamponul pe care îl folosești și nu te opri la primul, ci încearcă mai multe până îl vei găsi pe cel potrivit.

Cum am scăpat de un par deteriorat?

M-am vopsit o singură dată la vârfuri, decolorând părul și aplicând un blond deschis(la salon), iar apoi timp de un an am evitat să mă mai tund, din motivul că vreau un păr foarte lung. Am ajuns să am un păr lung, tuns în V cu vârfuri blonde. Într-o zi, mă uitam la o cunoscută vloggeriță, și mi-am dat seama ce păr inestetic am în comparație cu părul ei. Atunci am luat hotărârea să fac o schimbare. Următoarea zi am mers la salon și m-am tuns puțin mai lung de umeri, cu o formă dreaptă ușor curbată. Am înlăturat toată partea „arsă”, și de atunci, o dată pe săptămână aplic ulei de ricin sau de migdale după ce îl spăl.

Cum am grijă de el chiar dacă folosesc placa?

Sunt una dintre posesoarele unui păr foarte voluminos și ușor creț, de aceea în cea mai mare perioadă îl îndrept, cu ajutorul plăcii de păr. Pentru a-l proteja, folosesc un ser termoprotector, și seara dorm cu el într-o coadă lejeră.

Nu obișnuiesc să îmi usuc prea des părul cu feonul, dar atunci când este vremea mai rece, îmi usuc doar rădăcinile, iau o vestă și las părul pe spate având grijă ca din când în când să îl mai pieptăn ușor.

Folosește cu încredere uleiurile de migdale, măsline, cocos, ricin, etc…în anumite cazuri ajută, iar dacă vrei un păr drept permanent folosește-te de keratină, însă doar cu ajutorul unui specialist.

par lung 1

One thought on “Adio păr uscat

  1. Lamar says:

    Do you have any pointers for composing write-ups? That’s where I constantly struggle as well as I just wind
    up staring empty screen for very long time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *