•Cu toții suntem încântați de primăvară, aceasta aducând căldura, soarele, verdeața dar mai ales, anunță venirea verii. •We are all pleased with the spring, this bringing the warmth, the sun, the greenery, but above all, announces the coming of the summer.


Read this post in english!

Până la începutul lunii mărțișorului, am continuat să folosim puloverele groase, gecile bufante și bocancii de iarnă, însă acum că au venit gradele cu „ + ”, trebuie să ne recondiționăm garderoba cu haine ceva mai subțiri.

bag-at-you-fashion-blog-top-bag-trends-spring-summer-2018-700x382.jpg

Sfat: Ceea ce vă recomand este să mai păstrați 2/3 pulovere groase deoarece este posibil să mai apară câte un val de frig. De asemenea, nu trebuie să vă lipsească eșarfele, acestea vă vor proteja gâtul și vor oferi ținutei o tușă deosebită.

Culorile specifice primăverii-verii 2018 sunt ROZ-LILIAC și toată explozia de culori vibrante.

Nina Ricci.jpg

photo credit: Nina Ricci

Anul acesta se poartă rochiile care lasă umerii și gâtul la vedere, predomină albul, volănașele și multicolorele paiete. Tot în tendințe, se remarcă imprimeurile dungate alb-negru, combinate într-o armonie impresionantă cu un brâu sau blană. Nu uitați de franjuri!

Vogue paieteVogue

photo credit: Vogue

Piesa de rezistență sunt blugii reinterpretați, cei cu talie înaltă, cei deschiși la culoare și cei clasici, care conturează ținută.

În materie de geci, recomand trench-urile, gecile din piele ecologică, cele din denim dar foarte practice sunt gecile bomber, vă sfătuiesc să treceți la tricouri pe la începutul lunii aprilie(depinde de temperatura fiecărui oraș), deoarece acestea sunt practice de la 20 de grade în sus.

Puteți alege cu încredere botinele specifice anotimpului,sandale, dar și papucii sneakers, aceștia fiind potriviți atât la ținute casual cât și asortați cu o rochie în imprimeuri florale sau pastel.

Tom Ford.jpg

photo credit: Tom Ford

Potrivit specialiștilor în modă, anul 2018 vine cu o surpriză de proporții, mai exact, tendințele sunt „poartă ceea ce te reprezintă”. Anul acesta va trebui să îți găsești singură stilul/stilurile.

Sunt de părere că adoptarea mai multor stiluri este binevenită, atâta timp cât te simți confortabil cu ceea ce porți, și o faci cu mândrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *