•Astăzi vreau să împărtășesc cu voi secretul meu pentru o piele fină și fără acel aspect de „căpșună” al picioarelor sau al mâinilor. De foarte multe ori se întâmplă ca pielea să aibă un aspect neplăcut, fie de la soare, epilare sau mulți alți factori. •Today I want to share with you my secret for a fine skin and no “strawberry” aspect of my legs or hands. It often happens that the skin has an unpleasant appearance either from the sun, epilation or many other factors.


Read this post in english!

Din punctul meu de vedere cea mai bună metodă de eliminare a pilozității corporale rămâne aparatul de epilat, dar chiar și după folosirea acestuia, se regăsesc acele buburuze pe piele, însă am găsit soluția:

Cum am grijă de pielea mea?

Atunci când fac duș obișnuiesc să îmi iau cu mine un bol micuț în care să pun zațul de cafea rămas în filtru, alături de o linguriță de miere. În ceea ce privește curățarea pielii, folosesc săpun de casă( daaa știu, nu miroase prea interesant). Fac asta zilnic și mă declar mulțumită de pielea mea.

Nu există dată în care să nu folosesc după duș/baie unt de corp, ulei sau o cremă hidratantă.

Recomand: Johnson baby oil, pentru o piele uscată/arsă de soare

Bio oil is on the top când vine vorba de uleiuri pentru corp

De curând am descoperit acest body butter de care sunt îndrăgostită Unt de                         corp Cien cu aroma de cocos , vi-l recomand din toată inima!

piele5.jpg

Ce poți face pentru o pilele luminoasă?

-bea multă apă

-consumă fructe și legume proaspete

-folosește cremă cu protecție solară când este cazul

Un ultim sfat pe care vi-l pot da este să nu uitați, pielea este mai sensibilă decât pare, se irită ușor, dar dacă îi acordați atenția necesară, poate fii cu adevărat o comoară.

pielepiele 4.jpg

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *