•Cu siguranță cele mai multe dintre noi am testat o multitudine de rimeluri, în speranța că vom găsi acel rimel…perfect. După ce am încercat cam 10 rimeluri, am ajuns la o concluzie, de aceea voi face un clasament, în care vă voi spune detalii despre rimelul meu preferat și nu numai.

Certainly most of us have tested a multitude of mascara, hoping to find that mascara … perfectly. After trying out about 10 mascara, I’ve come to a conclusion, so I’m going to make a ranking where I’ll tell you details about my favorite mascara and not only.


Read this post in english!

Voi face acest „top 6” descrescător, începând de la cel acceptabil până la cel mai bun. Voi include strict rimelurile cele mai utilizate de către mine:

6. Pe ultimul loc se află un produs marca Douglas, pe care l-am primit cadou de la aceștia. Periuța este destul de scurtă și subțire, însă l-am purtat o perioadă în geantă deoarece este foarte mic și practic.

rimel bun

5. De asemenea L’Oreal rămâne unul dintre brand-urile mele preferate, însă cu                  Volume Million Lashez m-a dezamăgit din punctul meu de vedere, deoarece pensula din cauciuc nu permite delimitarea genelor, în cazul meu acestea lipindu-se între ele, însă merită specificat că este un negru foarte intens.

rimel3

4. Locul 4 este ocupat de rimelul Trend It Up cu pensula curbată, deoarece părerea mea este că acesta este puțin cam uscat și duce la apariția acelor „frecăței” pe gene. De asemenea, se ia prea mult produs pe acea perie și se creează un efect de încărcat. Ceea ce îmi place la el este că, datorită pensulei, genele rămân curbate, îl recomand celor care folosesc gene false.

rimel11.jpg

rimel

3. Revin iar la marca L’Oreal, cu rimelul False Lash Architect, care după cum se și numește, oferă genelor aspectul natural de un negru intens.

rimel10.jpg

2. Al doilea în topul preferințelor este rimelul Volume Colourist, de la Rimmel London. Acesta creează efectul 3D, de niște gene negre stufoase dar ordonate.

rimel21. Pe primul loc se află cel de la Essence, I love Extreme, care transformă genele mici în-tr-unele lungi, bogate și negre. Acesta este înlocuitorul perfect al genelor false, și deoarece este waterproof, a rezistat testului la piscină.

rimel bun2

Toate acestea sunt bune din anumite puncte de vedere, de aceea am spus atât defectele cât și ceea ce este pozitiv. Nu întotdeauna ce este foarte scump este cel mai bun, drept dovadă, pentru mine este perfect un rimel care a costat undeva la 20 de lei, dar unul de 70/80 ron s-a clasat pe locul 3,4,5.

Sper că te-am ajutat!

rimel bun 7

rimel6

 

One thought on “Care este cel mai bun rimel?

  1. Pingback: Produse de nelipsit in procesul de machiere - Denisa Iliescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *