•De curând, am hotărât să merg  în Egipt, și exceptând gelul de duș, șamponul și alte elemente de rutină, am încercat să găsesc soluții salvatoare care să nu ocupe prea mult spațiu în bagaj dar care să fie folositoare.

•Recently, I decided to go to Egypt, and with the exception of shower gel, shampoo and other routine items, I tried to find salvage solutions that would not take up too much space in my baggage but would be useful.


Read this post in english!

O listă de lucruri pentru vacanță ar suna cam așa:

-încălțăminte

-îmbrăcăminte

-gel de duș, șampon, pastă de dinți periuță

-etc.

Având în vedere zona, cu acel soare puternic și mare, și căldură, m-am pus pe căutat cele mai hidratante soluții și am găsit:

1. În materie de șampon, RENE FURTERER Paris SOLAIRE, un produs pentru părul deteriorat de sare, clor și razele solare. Am ales varianta de 50 ml, in valoare de 29 ron.sampon ptr plaja.jpg2. Pentru protecție solară, am ales o cremă Make me BIO cu protecție SPF 25, pentru a mă bronza doar puțin, în timp ce sunt și protejată, acesta vine în mai multe variante de ml, însă eu am ales tot 50ml în valoare de 23 ron.

cremă spf 25.jpg3.În ceea ce privește hidratarea corpului, am ales un ulei de corp Johnsons baby, acesta vine în tub de 300ml, însă eu mai aveam puțin așa că l-am luat pe acela. Costul este de 13 ron.

4. Un produs special pentru protecție și hidratare este serul revitalizant cu caviar, 30 ml la prețul de 33 ron. Acesta ajută la hidratarea intensă a pielii feței și a gâtului.

ser caviar.jpg5. Nu am uitat nici de buze, pentru acestea folosesc un Stick de buze Atoderm, de la Bioderma, prețul acestuia ajunge undeva în jur de 30 de lei și se găsește în farmacii.

balsam-bioderma.jpg6. Dacă simți nevoia să te răcorești, îți recomand un spray răcoritor, eu îl am pe cel de la ALVERDE, din DM, pe care îl poți lua cu tine în geanta de plajă.

spray racoritor.jpg

Sfaturi pentru călătoria cu avionul:

-atunci când știi sigur unde mergi, informează-te despre vremea de acolo pentru a știi exact ce haine trebuie să iei cu tine

-fă-ți mereu o listă pentru bagaj pentru a fii sigură că nu vei uita nimic

-folosește folie stretch pentru a împacheta diverse produse care pot curge

-găsește mereu ceea ce ai nevoie în recipiente mici pentru a nu ocupa prea mult spațiu

-pune-ți machiajele la mijlocul valizei pentru a împiedica deteriorarea lor

-ia-ți mostrele parfumului tău preferat, dar nu pleca cu parfumul în sticluța lui originală pentru a evita problemele de la aeroport

-în ziua plecării îmbracă-te cât mai confortabil, și cu încălțăminte cu talpa joasă

-asigură-te că ajungi la aeroport cu minim o oră înainte de zbor pentru a reuși să faci checking-ul

-nu uita să ai grijă la mâncarea pe care o vei consuma, deoarece totul trebuie să fie cu limită, în afară de consumul apei

 

One thought on “Ce nu trebuie să lipsească din bagajul tău cu destinație către plajă

  1. Pingback: Egipt – din punct de vedere ca turist + poze – Denisa Iliescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *