Cu toate ne-am dorit sau ne vom dori măcar o dată să purtăm acel hairstyle specific negreselor. Voi detalia acest subiect pentru a vă răspunde micilor curiozități, și veți afla secretul meu din vremea purtării acelor pletuțe.

În primul rând, țin să spun că mi-am împlinit această dorință în timpul vacanței din Egipt. Știți cu toții acei oameni care se plimbă pe plajă printre turiști cu diverse cataloage în care se află tatuaje. Din curiozitate l-am întrebat acel tip dacă au cumva și codițe afro iar răspunsul a fost un „DA” hotărât, ceea ce m-a încântat maxim. În următoarea clipă mi-am făcut programare peste două zile. În acea seară am stat destul de mult pentru a mă hotărî ce model vreau, deoarece am avut de unde să aleg.

Apropo, din câte știu există două tipuri de împletituri:

Acum că v-ați ales un model, mai trebuie să găsiți un salon care să se ocupe de păr. Dacă vrei extensii e bine să le cumperi separat pentru a fii mai ieftin, eu am plătit la acel salon 150€ pentru o coafură cu extensii incluse în preț. Durata este de aproximativ 3 ore.

Legat de îngrijirea părului, acel băiat mi-a oferit o mască de păr în valoare de 10€, pe care să o aplic atunci când spăl părul.

Le-am purtat în jur de o lună, deoarece deja începeau să se desfacă considerabil, ieșind fire de păr din acele împletituri.

Sfatul meu: – atunci când vă hotărâți să aveți un astfel de stil, așteptați-vă la multă mătreață

-la spălare, faceți rost de un recipient cu pompiță tip spray, pune-ți cât șampon aveți nevoie și restul apă și utilizați soluția obținută, pulverizând  foarte bine la rădăcini

-noaptea, înainte să dormiți prindeți-vă părul într-o coadă lejeră la spate

-spre final, când încep firele să se desprindă, mascați părul rebel cu o bentiță

Poți încerca să împletești acasă parul tău natural, va dura ceva mai mult dar cu siguranță dacă te ajuți de câteva tutoriale de pe internet vei reuși.

Nu uita că atunci când îți dorești ceva e important să obții ceea ce vrei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *