Într-o societate care își dorește să admire frumosul estetic, au mai rămas foarte puțini oameni dornici de a explora interiorul altor persoane.

Nu este ceva rău să apreciem „coperta”, însă este nedrept să judecăm pe cineva doar pentru că are kilograme în plus față de idealul creat tot de noi, un pigment diferit al pielii, etc. Ador oamenii frumoși… oamenii care știu ce vor de la viață, oamenii pozitivi și zâmbitori, indiferent de aspectul lor. Nu neg că judec…din nefericire se întâmplă frecvent, de ce fac asta? Am fost învățată cu ideea greșită despre corpul uman.. cum că toți trebuie să fim la fel de slabi, la fel de înalți… iar eu sunt scundă și pentru un timp am considerat asta un defect, din cauza celor din jur care făceau să pară aceasta o problemă…un defect. În timp am început să îmi ador unele defecte, atât fizice cât și de comportament, iar pe cele deranjante am hotărât să le „rezolv”.

Revenind la ale noastre…POZE NUD…  pot spune că împart acele fete în două categorii. Primul tip… postările făcute de la sală, plajă etc., care au ca scop influențarea altor fete, fie că este vorba despre niște picioare lucrate, un bronz frumos sau un abdomen tonifiat. În a doua categorie se încadrează pornografiile, fiind vorba despre poze indecente, în disperarea fetelor de a obține „faimă”, care defapt, într-o proporție mare vine din partea persoanelor de sex opus, mai pe scurt din partea obsedaților.

Din punctul meu de vedere, nuditatea pe rețelele de socializare ar trebui evitată cât mai mult deoarece nu cred că și-ar dori nicio femeie puternică și influentă să apară poze cu ea de la 16 ani, care să o pună într-o ipostază neplăcută.

Sunt persoana căreia îi place să se mândrească cu ce are, dar fac tot posibilul să mă expun cu măsură, iar sfatul meu final este să faci la fel. Nu ezita să arăți cât de frumoasă ești, însă „totul cu o limită”, unele detalii ar trebui să rămână în intimitate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *