Fie că suntem preocupate mai mult sau mai puțin de aspectul exterior, pilozitatea a fost dintotdeauna o problemă.

De-a lungul timpului a apărut o diversitate de metode care ne vin în ajutor și înlătură părul nedorit.

Cele mai cunoscute metode de epilare:

  •    LAMA/ CREMA DEPILATOARE, o utilizare rapidă eficientă și fără durere… însă pentru o perioadă muuult prea scurtă
  • Pe locul 2 se află CEARA/APARATUL DE EPILAT, acestea au un efect îndelungat, dar senzația în timpul procesului este dureroasă și incomodă.

Ideea este că orice am face, mereu vor apărea iritații, puncte roșii, coșuri și multe alte neplăceri.

CE FACEM?

Nu de mult timp a apărut și în România metoda epilării cu laserul.

Despre ce este vorba cu acest aparat nu are rost să explic deoarece există nenumărate site-uri care vorbesc despre asta, însă ce trebuie precizat este că poți achiziționa acest aparat din magazinele de electronice și are mai multe grade de intensitate pentru fiecare tip de piele. Nu trebuie decât să ținem capătul perpendicular pe piele și să apăsăm pe buton. Nu este ok să repetăm procesul în același loc deoarece apar ARSURI, deobicei această metodă vine la pachet cu folosirea lamei de ras, astfel laserul arde rădăcinile rămase sub piele.

Eu folosesc laserul în combinație cu ceara și aparatul de epilat. Cand lumina respectivă îmi arde rădăcina, în momentul în care aceasta crește și ajunge la suprafață o elimin cu ajutorul unui tub de ceară ( evident folosind și benzi de hârtie)

Dacă ai ajuns până aici și nu ai primit un răspuns direct, ei bine.. DA, LASERUL FUNCȚIONEAZĂ, însă după cel puțin 6 ședințe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *