În momentele acestea, atenția noastră se focusează cel mai mult pe igienă, dezinfectare, în special pe tot ceea ce vine din exterior.

Obligate de situație, ne-am auto-izolat pentru a preveni pericolul la care suntem, oricum, expuși cu toții, iar vremurile de acum ne vor ajuta să percepem altfel tot ceea ce ne înconjoară.

Privește-ți tenul, e obosit.

Poluarea, razele UV, machiajul aplicat zilnic, sunt factori, care în timp influențează apariția imperfecțiunilor pe ten. Acum este șansa noastră să luăm o PAUZĂ.

Îngrijirea personală trebuie exploatată la maxim în perioada actuală, de aceea continuă dimineața să aplici factorul de protecție solară, pentru când vei face o vizită scurtă pe balcon, la soare. De asemenea îți recomand să iei o perioadă Vitamina D3 capsule, pentru că expunerea ta solară s-a redus semnificativ.

În tot acest timp, manichiura nu mai este atât de necesară. Este șansa ta să renunți o perioadă la ojă sau gel, și să acorzi timp unghiilor să se regenereze, iar pentru asta aplică o cremă special concepută în scopul acesta, sau chiar un mix de uleiuri hrănitoare;

Acum ai ocazia să testezi produsele de îngrijire noi, descoperă cât de plăcut este să îți acorzi timp. Folosește măști faciale, peeling și seruri cu acid Hialuronic.

Chiar dacă ești tot timpul în casă, nu uita de curățarea tenului, atât dimineața, cât și seara. În aer sunt particule de praf, iar sebumul există în aceiași cantitate pe fața noastră.

Fă un obicei din a-ți aplica cremă pe corp după fiecare duș. Și acesta are nevoie de hidratare. Alege un produs din ingrediente naturale, de preferat.

Este perioada ideală să îți oferi timp din toate punctele de vedere. Privește totul ca pe o oportunitate.

Profită din plin de timpul tău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *