Alegerea parfumului este o artă. Esențele pe care ți le atribui trebuie să te reprezinte în totalitate, fiind o amprentă senzorială foarte importantă în ansamblul imaginii personale. De aceea este imperios necesară atenția la detalii. 

Dupa o lungă serie de shopping online, în perioada pandemiei, mi-am îmbogățit colecția de parfumuri, pentru toate ocaziile care pot apărea.  

Din fericire, majoritatea sunt persistente, aromate în esențe fructate, dar cu predominante miresme de vanilie burbon, caracteristice stilului meu. Parfumurile dulci sunt în topul preferințelor personale, aducând misterul ușor piperat, regăsit în special la colecțiile orientale.

Tiziana Terenzi Black Laudano Nero- opera de artă, în ceea ce privește prezentarea, aroma, starea pe care o oferă. Am descoperit acest parfum în urmă cu mult timp, însă a durat ceva pana să mă îndur în a-l cumpăra. De la prima purtare, a devenit parfumul meu preferat dintre toate cele încercate vreodată. Senzualitatea, sexualitatea și puterea îl descriu cel mai bine.  

Compoziția parfumului
”Bogat și intens, parfumul Tiziana Terenzi Laudano Nero este o compoziție neobișnuită, cu acorduri de ardezie și de cenușă. Piramida olfactivă este construită în jurul aromelor de coniac, de tămâie și de lemn de agar, cu accente florale și lemnoase. Contrastele sunt completate de esențe de miere, de tutun dulce și de camfor pătrunzător. Caracterul intens, lemnos și cu tentă fumurie atrage magnetic atenția celor din jur.” (Notino)

În ceea ce privește purtarea zilnică, Dolce & Gabbana The Only One Intense este alegerea ideală. În sezonul cald, aroma portocalei, învăluie esența de vanilie predominantă într-un curcubeu de stimuli. Acest parfum cu siguranță se impregnează în imaginația persoanelor din jur, aducând senzualitate și putere pentru femeia care îl poartă.   

Sfaturi:

• Înainte de a cumpara un parfum, cere o mostră și asigură-te că analizezi fiecare detaliu în “perioada de probă” ( aroma, persistența, părerea celor din jur, starea pe care ți-o oferă)   

 • Acordă atenție notelor pe care parfumul le are, dacă preferi parfumurile orientale, acestea vor avea în compoziție, în special vanilie, mosc și lemn de santal. În ceea ce privește parfumurile florale/fructate, acestea au diverse arome specifice (iris, patchouli), fiind potrivite persoanelor optimiste, îndrăznețe, cu un stil vestimentar boem. 

4 thoughts on “Parfumul, amprentă unică

  1. sikis izle says:

    I think the admin of this site is genuinely working hard in favor of his website, for the reason that here every material is quality based stuff. Bobinette Lowrance Budding

  2. erotik says:

    Hello! I simply wish to give a huge thumbs up for the nice data you might have here on this post. I will be coming again to your blog for more soon. Rasia Skye Trask

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *