Despre mine

M-am gandit sa ne cunoastem mai bine asa ca voi incepe eu. Numele il stiti inca din titlul acestui site, iar pasiunile mele sunt evidente: scrisul si tot ce inseamna cum sa traim o viata sanatoasa si benefica.

Visul de a avea un blog a inceput acum in jur de 5 ani, insa a luat amploare in 2018, un an foarte productiv din acest punct de vedere. Usor usor am dezvoltat aceasta frumoasa pasiune, aducandu-mi liniste curajul de a ma deschide in fata cititorilor mei, pentru a spune ce gandesc.

Blogul pentru mine este copilul meu, acesta mergand pe aceleasi principii binedefinite: CALITATE, TIMP, IUBIRE, RABDARE. 

Cand spun calitate ma refer la un content original si corect, pentru asta, intotdeauna voi scrie doar subiecte despre care sunt bine informata, pentru a asigura ca ceea ce transmit ajuta.

Timpul este extrem de important, de aceea incerc sa gasesc momente pentru a ma ocupa de blog macr o data la o saptamana/doua saptamani.

IUBIRE, pentru ca nimic nu se dezvolta mai frumos decat ceva ce este “crescut” cu pasiune si din toata inima.

Recunosc, la inceput mi-a fost foarte greu la capitolul rabdare, pentru ca pana s-a format o comunitate simteam oarecum ca nimeni nu citeste ceea ce scriu, iar cel mai important lucre, de care sunt mandra este ca mereu am pus accent pe continut, indiferent de situatie.

Acestea fiind mentionate, am spus tot ceea ce trebuie fiecare cititor sa afle.